Нашият сайт ползва бисквитки! Молим ви да се запознаете с нашите Общите условия за ползване и Политиката за лични данни
Лични данни | Бисквитки

Соларен Дом

"Соларен Дом" предлага цялостно изграждане на фотоволтаични централи - от консултациите и идейните проекти, до монтирането, узаконяването и тяхната поддръжка. При нужда от финансиране, дружеството осигурява на клиентите си подробни финансови разчети и прогнози, изисквани от банки и финансови институции за отпускане на кредит.

"Соларен Дом" е специализирана в реализацията на наземни централи и покривни системи за частни имоти, малки и средни предприятия, както и на промишлени паркове. Нашата мисия е да предлагаме и изграждаме соларни централи, които са достъпни за всички.

Дружеството разполага със собствени монтажни екипи, което е ключово за бързото изграждане на договорените обекти. След присъединяването към мрежата на изградените соларни централи, осигуряваме гаранционна и извънгаранционна поддръжка, профилактика и мониторинг.

"Соларен Дом" предлага на крайни клиенти фотоволтаични модули, батерии, инвертори и конструкции за соларни системи на следните производители: Trina Solar, Longi Solar, Ja Solar, Nanosun, Growatt, Sungrow, Huawei, Aerocompact, Isoteck и Vatan Kablo.

Дружеството е създадено през 2019-та година и има офиси в София, Варна и Горна Оряховица, както и логистична база в Перник. За три години сме изградили повече от 500 автономни, мрежови или хибридни фотоволтаични централи в цялата страна с инсталирана мощност от около 50MW. Тези резултати класират "Соларен Дом" на 4-то място сред най-бързорастящите строителни компании в България за 2021-ва година.

"Соларен Дом" е член на Камарата на строителите в България и е сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 45001:2018 и ISO 14001:2015.